Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszatértünk!

 

November elsejétől ismét rendelhetőek Yourpetbox meglepetés dobozaink kutyusoknak és cicáknak.

Kedves visszatérő és leendő vásárlóink!

Nagyon örülünk, hogy ismét itt köszönthetünk Benneteket :)

Az elmúlt időszakban egy szuper, új csapattal azon dolgoztunk, hogy a Yourpetbox megújításával könnyeben kezelhető és felhasználóbarát kezelési felületet tudjatok használni. Néhány újdonság, amivel készültünk Nektek: 

  • megújultak a meglepetés dobozaink
  • lehetőségetek nyílik a házhozszállítás mellett csomagpontokra kérni a dobozaitokat és több szállító partner közül is választhattok
  • és hamarosan bankkártyás fizetési lehetőséget is választhattok majd

Úgy döntöttünk, a Yourpetboxot átköltöztetjük egy sokkal modernebb környezetbe, egy olyan szolgáltatóhoz, mely számos más, sikeres webáruház mögött áll. Sajnos ez egy kis kényelmetlenséggel is jár a számotokra, de ígérjük, hogy mindenben segítünk!!

Biztonsági okokból a Yourpetbox sem a régi, sem az új rendszerben nem tárolja az általatok megadott jelszavakat visszafejthető formában. Ennélfogva bár minden más adatod, email-cím, szállítási címed áthozásra került, ha még nem használtad az új rendszert, nem fogsz tudni belépni.

Amennyiben korábban regisztrált vásárlónk voltál, kérünk téged, hogy használd az elfelejtett jelszó menüpontot az email címeddel. A rendszer küldeni fog számodra egy emailt, ami segít az új jelszó létrehozásában.