Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kik vagyunk?

A Yourpetbox csapata 2022-ben teljesen megújult. Megteszünk mindent, hogy továbbra is a legjobb minőséget biztosítsuk, amit visszatérő vásárlóink már megszokhattak tőlünk. Az új gazdiknak pedig bizonyítani, hogy szuper döntés a Yourpetbox csapatához tartozni.  wink Ha bármi kérdésetek, óhaj-sóhajotok lenne, keressetek minket bátran! Ági, Ákos, Jason és Oszkár

Mit is jelent a Yourpetbox?

A legegyszerűbben megfogalmazva: meglepetés doboz kutyáknak és cicáknak.

Képzelj el egy dobozt, (nagyjából egy cipősdoboznyi méretet) amit megtöltünk minden földi jóval! Kiváló minőségű csemegéket, egyedi játékokat válogatunk össze a kedvenced számára, így Neked nincs más dolgod, mint rendelni tőlünk és visszatérni hozzánk.

A dobozok pontos tartalmát nem árulhatjuk el, de azt megígérjük, hogy csak olyan portékát rejtünk el bennük, amikért a saját kedvenceink is rajonganak. Otthonunkban egy két személyes team biztosítja az állandó megújulást és a legjobb minőséget.

Fontosnak tartjuk, hogy valóban személyre szabott dobozok érkezzenek hozzád is, így kérjük, hogy a megrendelés folyamán minden információt jelezz nekünk a kedvencedről. Csapatunk ezek alapján tervezi meg és állítja össze kedvenced dobozát. Ha kutyusod vagy cicád esetleg allergiás igyekezni fogunk figyelmesen és körültekintően eljárni, annak érdekében, hogy semmilyen allergén ne zavarja meg a boldogságotokat.

Boxaink tartalma folyamatosan változik, ezzel garantáljuk, hogy bátran visszatérhessetek hozzánk. Minden jeles alkalomra készülünk valamilyen extra különleges tartalommal, ünnepek környékén pedig dobozaink mindig az adott ünnep hangulatában várnak rátok.

Ha szeretnél bármilyen extra információt megosztani a rendelés leadása után vagy esetleg kérdésed van, keress minket bizalommal az info@yourpetbox.eu e-mail címen vagy az elérhetőségeknél megadott telefonszámon, amin hétköznap 8-10 óra, valamint 17-20 között vagyunk elérhetőek. Keressetek bátran!

Miért válassz minket?

  • Mert imádjuk a kutyusokat és a cicákat. Otthon saját tesztelő csapat segíti a munkánkat, a segítségükkel csak kifogástalan termékek kerülnek a boxokba  smiley
  • Minden dobozunk egyedi, telis-tele olyan izgalmas meglepetésekkel, melyek hosszú időn keresztül szórakoztatják kedvencedet
  • A boxok összeállításánál figyelembe vesszük kedvenced méretét, életkorát és esetleges allergiáját, így a te segítségeddel nem kerül olyan termék a dobozba, melyet nem tudtok majd használni.
  • Többféle méretű és tartalmú doboz közül választhatsz kutyádnak vagy cicádnak az év bármely napján
  • Ünnepnapok közeledtével mindig készülünk Nektek tematikus dobozzal is
  • Meglepetés dobozaink észbontó ajándékok bármilyen alkalomra kedvencednek
  • Kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabb szállítási és fizetési módot