YourPetBox
YourPetBox YourPetBox YourPetBox YourPetBox

Szállítási információk


A Your PetBox szállítását a GLS futárszolgálat végzi.

Megrendelésed után a fizetési módtól függően tudjuk boxodat küldeni. Banki átutalás esetén a megrendelt Your PetBox ellenértékének számlánkra érkezése után 1 – 7 napos határidővel vállaljuk boxod futárnak való átadását. Miután a futárnak boxodat átadtuk a rendszerünkben a megrendelés státusza „futárszolgálatnak átadva” feliratot olvashatod. Ezen kívül emailben, a várható szállítási napról is tájékoztatni fogunk, így csomagod érkezésével is tudsz kalkulálni. A futárszolgálat általában felvétel utáni napon megkísérli a kiszállítást. Javasoljuk, hogy olyan címre kérd a megrendelt Your PetBoxot, ahol napközben is elérhető egy olyan személy, aki akár helyetted is át tudja venni a meglepi dobozt, így elkerülhetőek a későbbi kellemetlenségek. Figyelmeztetünk, hogy a futárszolgálat csak a szállítás várható napját jelöli meg, annak pontos idejét sajnos nem tudja. A futár számára telefonszámodat minden esetben kiadjuk, így biztos lehetsz benne, hogy a megrendelt boxodat biztonsággal megkapod.

Utánvétes fizetés esetén a sikeres email / telefonos adategyeztetés után. a csomagot 1-7 napos határidővel adjuk át a futárszolgálatnak.

Természetesen azon igyekszünk, hogy a megrendelt boxok mihamarabb a kis kedvencednél legyen, így lehetőségeinkhez mérten, mihamarabb átadjuk azt a GLS futárszolgálatnak. Felhívjuk figyelmedet, hogy hétvégén és hivatalos munkaszüneti illetve ünnepnapokon nem szállítunk!