YourPetBox
YourPetBox YourPetBox YourPetBox YourPetBox

Mi is a YourPetBox


Meglepetés doboz kutyáknak és cicáknak. Képzelj el egy dobozt, (úgy egy cipősdoboznyi méretet) ami telis tele van mindenféle finom jutalomfalattal, snack-kel, játékkal, ha szeretnéd eledellel, natúr, természetes csemegékkel, köztük olyanokkal, amit itthon csak nálunk találhatsz meg. A YourPetBox 2015- ben indult, azóta is töretlenül halad előre. Magyarországon csak mi egyedül, kifejezetten olyan dobozokat készítünk, mely kedvenced igényeire szabva készül. Számunkra fontos az egyedi tartalom, a Prémium minőség, a természetes csemegék, a játék, móka és kacagás. Hivatásunk, hogy olyan meglepetés dobozok érkezzenek hozzátok, melynek legapróbb részlete is passzol kedvencedhez. Gyere és tartozz közénk! Légy te is YourPetBox-os!


Fontos számunkra, hogy valóban egyedi dobozok érkezzenek hozzád is, így kérünk, hogy megrendelés folyamán minden információt írj meg nekünk kedvencedről a Megjegyzés rovatban. Amit te fontosnak tartasz, számunkra is elengedhetetlen információ, hisz mi ez alapján tervezzük és állítjuk össze kedvenced dobozát. Ha kutyusod vagy cicád esetleg allergiás, akkor sem kell félned, hisz mi ezen dobozok összeállításánál is abszolút figyelmesen és körültekintően járunk el, így biztos lehetsz benne, hogyha megírod nekünk kedvenced allergiájának típusát, akkor az adott terméktípusnak, allergizáló összetevőnek nyoma sem lesz a boxotokban. Hisz miért fizetnél azért, amit valójában meg sem ehet a kedvenced?! Az elmúlt években számtalan gazdinak bizonyítottuk kiemelt figyelmünket!


Dobozaink tartalma folyamatosan változik, több olyan gazdi-kedvenc párosunk is van, akik minden hónapban vagy akár havonta több alkalommal is velünk tartanak. Ők már tudják, amit te még nem! Azt, hogy vállaljuk, hogy ugyan azt a terméket, amit már előzőleg kaptál a dobozunkkal 1 éven belül semmilyen formában nem küldjük újra, kivéve, ha te ezt kéred. Minden hónapban készülünk valamilyen extra különleges tartalommal, ünnepek környékén pedig dobozaink mindig az adott ünnep hangulatában várnak rátok.


Ha szeretnél még bármilyen extra információt megosztani a rendelés leadása után vagy esetleg kérdésed van a rendelés leadása előtt, keress minket bizalommal az info@yourpetbox.hu e-mail címen vagy a fent megadott telefonszámon, amin hétköznap 9.00 – 17.00 között vagyunk elérhetőek. Hidd el, számunkra nincs lehetetlen!

Speciális doboz 7-11 prémium termék dobozban
A fent bemutatott dobozok többségben extra ajándékot találsz tőlünk, ha kedvenced épp szülinapos. Ezzel a dobozzal pontosan ezt szeretnénk még fokozni, hisz a Celebration VIP kifejezetten a Szülinapra, mint eseményre koncentrál kívül és belül is. A doboz ízléses masnival átkötött, rajta egy papírbilétán az ünnepelt nevével. A doboz belseje természetesen az eseményhez igazodó Exkluzív papírral érkezik. A doboz az alap meglepi termékeken kívül (nasi,juti,játék,snack egyéb kiegészítő) tartalmaz az ünnepelt eseményhez illő kiegészítőket, mint például ilyen lehet a Szülinapos felirat, lufi és más egyéb ünnepi kiegészítők, aminek segítségével igazi VIP hangulatot teremthettek és nagyszerű fotókat örökíthettek meg kedvenced szülinapjáról.

6-10 prémium termék a dobozban
Ugye a te kedvencednek nincs párja a világon? És ezért minden luxust, extra törődést megérdemel. Ha te is így gondolod, akkor a Luxury box a te kedvencednek lett kitalálva, hisz másik két dobozunkhoz képest abszolút luxus, kifejezetten különleges dolgokat tartalmaz. Legyen az egy hiper – szuper különc játék, egy holisztikus minőségű jutalomfalat, egy extra kiegészítő, akár vitamin, szezonális termék, higiéniás kiegészítő. Különleges, egyedi, hetedhét országon párja nincs doboz, mely a gazdik visszajelzése alapján a legkedveltebb dobozunk. Igazi óriás!
Ha kedvenced szülinapos ez a doboz Extra ajándékot is tartalmaz.

5-7 prémium termék a dobozban
Ebbe a dobozunkba Szuper-Prémium és Prémium termékek kerülnek, általunk gondosan válogatva. Kiemelten nagy figyelmet fordít a különleges dolgokra és egyaránt tartalmaz jutalomfalatokat, snackeket, természetes rágócsemegét, esetleg kiegészítőket és persze JÁTÉKOKAT is! Ebben a dobozba általában 2 játék kerül. Ha egyszerre több terméket szeretnél nagyobb értékben, akkor ez a ti dobozotok!
Ha kedvenced szülinapos ez a doboz Extra ajándékot is tartalmaz.

4-6 prémium termék a dobozban
Ha azt kérdezed tőlünk, hogy mi az, ami először eszünkbe jut erről a dobozunkról, az egyértelműen a haspók fogalom. Hogy miért? Mert kifejezetten azoknak a kedvenceknek találtuk ki, akik inkább a hasukat szeretik, de azért a játékot sem vetik meg. Ez a meglepetés doboz ugyanis a legnagyobb hangsúlyt a jutalomfalatokra, csemegékre fekteti, de azért minden esetben tartalmaz általában 1db játékot. Így abszolút minden igényt kielégít.

Speciális doboz 4-6 prémium termékkel
Mit is írhatnánk a Playtime dobozunkról, mint azt, hogy valóban az aminek látszik. Igen! Az a doboz, amit kifejezetten azoknak a kedvenceknek álmodtunk meg, akiknek mindene a játék. Semmi másra nem tudnak gondolni, mint arra, hogyha a gazdi hazaér, melyik játékot vigyék mihamarabb vagy melyik labdát csócsálják szabadidejükben. Ha mindened a játék és többet és még többet szeretnél belőlük, akkor neked ezt a dobozt ajánljuk! Semmilyen jutalomfalatot, eledelt nem tartalmaz, csak játékot.
Ha kedvenced szülinapos ez a doboz Extra ajándékot is tartalmaz.

Speciális doboz – Eledel és Juti doboz
Yummy boxunk kicsit más, mint meglepi dobozaink többsége! Hisz ez a box száraz eledelben, konzervekben, pástétomokban és jutalomfalatokban gazdag. Minden szükséges terméket megtalálsz benne ahhoz, hogy kedvenced jól lakjon és jól is érezze magát. A Yummy boxunkat is úgy alakítjuk, hogy mindig újdonsággal is találkozzatok a dobozban! Egyedi igényeknél (pl. ha a kedvenc nem igazán szereti a konzerveket) a megjegyzés rovatban a megrendelésnél, kérjük, jelezd nekünk! Játékot egyáltalán nem tartalmaz.
Ha kedvenced szülinapos ez a doboz Extra ajándékot is tartalmaz.

Felhívjuk figyelmedet, hogy minden egyes doboz más és más lehet, hisz abszolút kedvencre szabjuk dobozainkat.Szerezz boxot!

Néhányan azok közül, akik már minket választottak. Köszönjük nekik! További képekért nézd meg a Képek menüpontot.