YourPetBox
YourPetBox YourPetBox YourPetBox YourPetBox

Hogyan tudok rendelni?A főoldalon vagy a menüsorban kattints, a Szerezz Boxot gombra, ezzel eljutsz a vásárlói felületre és ezzel el is indítod a vásárlási folyamatot.

Első körben kiválaszthatod, hogy kutyusnak vagy cicusnak szeretnél boxot, majd ez után megérkezel a választható dobozok oldalra. A választott dobozra kattintva megérkezel a következő oldalra, ahol megkérünk, hogy add meg kutyusod méretét, nevét, nemét stb. és az esetleges allergiáit. Erre azért van szükség, hogy minél személyre szabottabb YourPetBoxot tudjunk a te kis kedvencednek is küldeni. Harmadik lépésben a személyes adataidat vagy a Belépés / Regisztráció gombot láthatod. Ha előzőekben beléptél / regisztráltál az oldalra, ezek az adatok automatikusan töltődnek, csak akkor kell megváltoztatnod, ha esetleg máshová szeretnéd a szállítást kérni! A vásárláshoz minden esetben regisztráció szükséges! Kérjük, hogy hiánytalanul és figyelmesen töltsd ki a kért adatokat, mert mi a későbbiekben erre alapozunk és a kiszállítás folyamán is az itt megadott címet stb. adjuk ki a futár számára.

Ezen a felületen kell megadnod fizetési módot is! Jelenleg két fajta fizetési módra van lehetőség oldalunkon. A bankszámlára utalásra és az utánvétes fizetésre. Bankszámlára utalás eseten teljesen ingyenes a YourPetBoxod házhoz szállítása, az utánvétes fizetés sajnos plusz költségekkel jár. Jelen pillanatban az utánvétes fizetés plusz költsége + 1000 Ft, amit a megrendelt dobozod árával együtt a futárnak fogsz fizetni.