YourPetBox
YourPetBox YourPetBox YourPetBox YourPetBox

Hogyan fizethetek?Jelenleg 2 féle fizetési módra van lehetőséged. Az egyik a banki átutalás. Ebben az esetben a csomagod szállítása teljesen Ingyenes. A megrendelt boxok értékét ebben az esetben annak kiszállítása előtt kell az általunk megadott bankszámlára utalni. Az összeg pontos kiegyenlítésére 7 napod van. Abban az esetben, ha az összeg 7 napon belül nem érkezik meg számlánkra, sajnos törölnünk kell megrendelésedet. A vásárlás után megkapod automatikus üzenetünket, ami minden fontos információt tartalmaz az utaláshoz. Kérjük, hogy a közlemény / megjegyzés rovatba írd bele a rendelésed azonosítóját és a nevedet, így utalásodat könnyen azonosítani tudjuk. Amint megérkezik hozzánk a YourPetBoxod ellenértéke, mi emailben értesítünk, illetve tájékoztatunk a várható szállítási időről.

Utalási információ


Számlatulajdonos: Bakk Elemér

Számlaszám: 10403394-50526782-57801002

K&H Bank

Közleménybe: Rendelési azonosító + Név

 

Ez egy extra biztonságos vásárlási mód, hisz ezáltal semmilyen adatot nem kell megadnod bankkártyádról. A korszerű technikának köszönhetően akár pár percen belül megkaphatjuk utalásod, így a rendelt boxod minél hamarabb nálad is lehet.


A másik fizetési lehetőség az utánvétes fizetés. Ebben az esetben a boxok árán felül + 1200 Ft utánvételi díjat számolunk fel, amit a kiszállított boksz árával együtt a futárnak kell fizetned. Felhívjuk figyelmedet, hogy a futárnak csak készpénzzel tudsz fizetni! Minden utánvétes rendelés esetén emailben / telefonon adategyeztetés céljából megkeresünk. Email és telefonos megkeresési próbálkozás után, ha nem tudjuk veled felvenni a kapcsolatot, rendelésed automatikusan törlésre kerül, így nagyon kérjük, hogy figyelj a helyes kitöltésre. Erre az esetleges félreértések elkerülése miatt van szükség.