YourPetBox
YourPetBox YourPetBox YourPetBox YourPetBox

"Problémák", melyeket csak a kutyás gazdik érthetnek

Ismerős neked is az itt felsorolt esetek közül bármelyik? Egy édes kutya gazdája vagy, mert akkor tudod te is, hogy miről beszélünk! Esetleg most érkezett meg a család kedvence és még kölyök? Akkor nézd meg mire készülhetsz! Vigyázat! A Cukiságmérő kiakadhat!"Szia! Jó, hogy jöttél, mert ha nem érsz ide időben, a zoknik fele sem marad meg, mert a szomszéd Cirmi mind magával vitte!"


Ismerős a páratlan vagy lyukas zoknik esete? Most vettél 20 pár új zoknit, mégis mind páratlan? Láttad már kedvencedet akkor, mikor egy zoknit megszerez magának? Ha van kutyád, akkor tudd, hogy a zoknik eltűnésének vagy lyukadásának 50%-ért biztosan ő a felelős! De pont ettől annyira cukik!


Kép forrása
"Most jövök, körbe nyalom az arcod, hisz most értél haza és te már is galád módon csak magaddal foglalkozol, amit én persze nem fogok hagyni, ha kell a fejedre mászom! Különben is! Nekem így vagy tökéletes!" ahwww


Gondolom, hogy neked is ismerős, mikor végre lenne egy kis időd a testmozgásra és persze helyed is, de amint a földre fekszel a hasfalad izmosabbá tétele miatt, a kutya már fül lobogtatva rohan is feléd és pont úgy helyezkedik, hogy még véletlenül se tudj magadból 1db hasprést se kicsikarni!

 

Kép forrása

" Hogy mondod? Nem értem! Azt mondod, hogy saras vagyok és így nem mehetek be csak ha megfürdetsz? Na gyere csak ide, gyorsan téged is összesarazlak és 1-1" Így te sem mehetsz be!"


Azaz, az a pofi, ami kérlelve néz téged is egy - egy esős séta után. Amikor nyakig saras, de utál fürdeni, de te mégsem engedheted így a fehér kanapé kellős közepére.


Kép forrása"Ugye ti sem gondoltátok komolyan, hogy a ma éjszakát a másik szobában vagy esetleg a földön töltöm? Nekem ez így pont megfelel, hisz a legkényelmesebb középen!"


Minden egyes éjszaka arra ébredsz, hogy kedvenced az ágyad közepén vagy esetleg téged kiszorítva foglalja el azt a helyet, ami számodra megnyugvást és pihenést hoz? De nem tudnád felébreszteni, hisz olyan cukin alszik!


Kép forrása"Ugye egy percre sem fordult meg a fejedben, hogy itthon hagysz? Csak véletlenül nem hagytál nekem elég helyet, ugye?"

A te kedvenced is ismeri már a bőröndöt? Tudja, hogyha előkerül, akkor utazás várható? De vajon ő is mehet? A kutyák többsége, mikor egy tárgyat összeköt egy cselekvéssel és azt egy életre megjegyzi! Így esik meg az, hogyha az éppen egyre több ruhát tartalmazó bőröndödbe, még egy kutya is bele kerül, míg kimész a szobádból.

Kép forrása


" Mi? Most ez nekem beszél arról a pasiról, aki tegnap rózsát hozott neki? Hogy szerelmes? Az meg mi? Hogy ma is ide jön? Nem hiszem el, hogy mindezt nekem mondja el!"

A legtöbb alkalommal, mikor csak te és kedvenced vagytok a szobában megesik az, hogy szíved minden gondját és baját elmeséled kedvencednek? Jó elmondani nekik néha és vannak esetek, mikor arra gondolsz, hogy igen, ezt tuti, hogy értette!Kép forrása


"Bocsika, de abból amit te is eszel tudnál nekem is adni egy keveset? Csak éppen megkóstolnám, aztán el is mennék innen és befejezném a saját vacsimat. Naaa, légyszi! Csak éppen egy kicsit!"

Amikor a legkisebb lyukba is bebújik azért, hogy csak egy kevéske ételhez jusson a te tányérodról, hisz ő mindig éhes...

    

Kép forrása


"Vauu-Vauu-Vauuu! Azonnal szedd a lábad és menj innen, mert mi nem kérünk se csekket, se reklámanyagot!"

Azaz a postás és kedvenced esete. Mert amikor meglátja, azonnal őrült ugatásba kezd és bizony addig abba sem hagyja, míg a környékről is el nem üldözi!


Kép forrása


"Csak nézem és kérdezem, hogy ugye nekem is hoztál valamit ebben a táskában, mert szerintem annyira tele van mindenféle dologgal, hogy biztosan nekem is rejtettél ide valamit!"

Amikor hazaérsz a bevásárlásból vagy csak a munkából és a kedvenced már az ajtóban azon ügyködik, hogy hogyan kutassa végig a földön hagyott táskádat. Ismerős, igaz?Kép forrása


"Hé figyelj gazdi! Már éppen 7.00 van és tényleg a hasadra süt a nap! tudom, hogy hétvége van, de azt is tudom, hogy ilyenkor egész nap csak az enyém vagy, úgyhogy kezdjük el a napot minél hamarabb!"


Amikor végre hétvége van és te kicsit tovább is alhatnál! Tapasztaltad már?


Kép forrása

"Na gyere ide, végre hozzád bújhatok, mikor már te is kényelembe helyezted magad, hisz tudod igaz, hogy csak erre vártam egész nap itthon?"

Amikor egész nap csak arra vár, hogy végre hozzád bújhasson! Imádjuk!


          Forrás


Na ugye, hogy neked is ismerős pár dolog ebből a kis összefoglalásból? És ugye nem tudnál élni nélküle? És csak mi, kutyás gazdik élhetjük ezt át az év bármely napján! Velük teljes minden egyes napunk!