YourPetBox
YourPetBox YourPetBox YourPetBox YourPetBox

Jeges kényeztetés kutyusodnak

Jeges kényeztetés kutyusodnak

Egy igen egyszerű, ám nagyon értékes receptet hoztunk nektek a mai napra. A Facebook oldalunkon pár napja egy poszt keretein belül kérdeztük tőletek, hogy örülnétek e egy olyan fagyi receptnek, ami minden kutya számára fogyasztható. Köztudott, hogy a kedvenceink laktózérzékenyek, így könnyen kellemetlenség származhat abból, ha egy egy embereknek szánt fagyiból pár nyalintással megkínálod őt. Ráadásul a legtöbbjük tele van cukorral és felesleges anyagokkal, ami se nekünk se kedvenceinknek nem használ.


www.pinterest.com


Hoztunk így egy olyan hamis "fagyi" receptet, ami mindenki számára elérhető, könnyen elkészíthető és pár perc előkészítés után már mehet is a fagyóba. 

Gyümölcsös - Jeges finomság


Hozzávalók:

- 3,5 - 4dl 100%-os gyümölcslé Cukor Mentes!
- 3 csésze hideg víz
- Bármilyen gyümölcs, amit a kedvenced szeret
- Műanyag pohár, szilikon forma

Mindezek beszerzése után keverd össze a választott gyümölcslevet,a gyümölcsöket és a vizet és öntsd egyszerűen az általad választott szilikon formába vagy nagyobb műanyag pohárba. Az utóbbi választásánál az a jó, hogy akár egy Natúr bőrből készült csavart pálcikát is elhelyezhetsz, ezáltal az is fogyasztható lesz. Forró nyári napokon nagyon finom és egyszerű, egészséges csemege.