YourPetBox
YourPetBox YourPetBox YourPetBox YourPetBox

Bemutatkozik a GranataPet

Bemutatkozik a GranataPet

Egészséges táp nem csak az allergiás kutyáknak?

Van-e olyan kutyatáp, ami megbízható gyári körülmények között készült, és mégis minden szempontból egészséges, sőt még az ára is kedvező? Nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, amelyek megbetegítik a kutyát, vagy daganatot okozhat? Vigyázz és táplálja a kutyám egészségét? Allergiás kutyák is bátran fogyaszthatják?

Ezekkel a kérdésékkel gyakran találkozunk itt a GranataPetnél, és azt tudom mondani, hogy igen van, olyan kutyatáp, amely a feltett kérdésekre biztonságos igen választ tud adni.

De miért is? Hiszen ezt bárki elmondhatja, hogy az övé a legjobb. Azonban a GranataPet mégis egy egészen mást biztosít.

Az eredeti recept egy hagyományos, német konyhában készült, egy német gazdi által, a saját kutyájának. Azért vágott bele, mert a kutyájának, Cirának, olyan allergiás tünetei voltak, amelyekre nem talált olyan megoldás, amely számára és a kutyája számára is megfelelt volna. Fontos volt számára, hogy ne terhelje túl az így is már túlterhelt törékeny szervezetet, valamint minőségi táplálék legyen, amely hosszútávon biztosítja Kedvence számára a tápanyagokat, táplálja, vitalizálja és biztosítja a felhőtlen egészségi állapotot. A legfontosabb pedig, hogy megbízható, minőségi alapanyagokat tartalmazzon, hiszen az étellel tudja leginkább biztosítani Cira egészségét. Így alkotta meg 8 éve a GranataPet eredeti receptjét.


Az eredeti recept azóta sem változott, a szigorú kritérium rendszernek, és a Kedvencek egészségének való megfelelés a mai napig is 100%-ban megfelelnek a GranataPet termékek.

  • Nem tartalmaz gabonát, mert a gabona hosszútávon allergiát és daganatos megbetegedéseket okozhat a kutyáknál. Tartalmaz viszont burgonyát, mert a megfelelően elkészített burgonya könnyen emészthető, jól felszívódik és Káliumban gazdag.

  • Kizárólag megbízható, egészséges, német minőségi színhúst használ fel (állati mellékterméket és beteg, elhullott állatok húsát NEM tartalmazza). Ezt a gyártástechnológiai bizonyítványok is igazolják.

  • Gránátalmát tartalmaz, amely természetes antioxidánsként védelmet biztosít a rákos sejtekkel szemben, erősíti az immunrendszert, valamint egyedi ízélményének köszönhetően még a legválogatósabb kutyákat is leveszi a lábáról.

  • Hidegen sajtolt lazacolajat is tartalmaznak, amely Omega3 és 6 zsírsavakon keresztül védi a szívet és táplálja a szőrzetet, így megelőzhetőek a szívproblémák, a viszketés és gyönyörű, egészséges szőrt biztosít.

  • Ízületvédésképpen optimális arányban újzélandi zöldkagylót tartalmaz, így hosszútávon biztosítja a rugalmas és természetes mozgást.

  • Tartalmaznak még emésztést segítő kék-zöld algát, tápanyagfelvételt javító mojave jukkát és öregedést lassító taurint.

  • A GranataPet termékei nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, szóját, ízfokozót, aromákat, löncshúst, cukrot. Nem terhelik meg az emésztést, így nem okoznak puffadást, vagy kellemetlen emésztési gondokat.

  • A GranataPet termékek előállítása során nem történtek állatkísérletek és környezetbarát, visszazárható csomagolásban kerülnek a polcra, hogy mindig megőrizzék frissességüket.

A magyarországi GranataPet sikerét jól tükrözi a több, mint 300 elégedett online vásárló, akik közül több, mint 85-en a véleményükkel is megtiszteltek minket. Azonban a legfontosabb mégis azok a kis és nagy Kedvencek, akiknek az egészségén sikerült segítenünk, és ma már egészségesen és boldogan élik a hétköznapjaikat.


A egészségtudatos hozzáállás, a kiváló alapanyagok és a bevált recept azóta is megmaradt, a GranataPetnek elsődleges a kutyák és macskák egészsége.

Tudjon meg többet termékeinkről: http://www.granatapetshop.hu/