YourPetBox
YourPetBox YourPetBox YourPetBox YourPetBox

Új termékek a Bol-dog.hu palettáján

Új termékek a Bol-dog.hu palettáján


Új termékek a Bol-Dog.hu - Egyedi kutyás ajándéktárgyak palettáján!

 

A Bol-Dog.hu-nál egyedi, fényképes és feliratos ajándék- és használati tárgyak készítésével foglalkozunk, melyek főként kutyusoknak és gazdijaiknak szólnak. 2016 első félévében több új termékkel rukkoltunk elő, melyből most néhányat osztanánk meg Veletek!

 

Legyen neked is egyedi telefon hátlapod, hogy kutyusod mindig veled legyen! Amellett, hogy szép, praktikus is, hiszen telefonod hátlapját is védi a karcolódástól! Ha iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6  típusú telefonod van, akkor biztosan tudunk segíteni.Szintén új termékünk a nyomtatható mini farmer hátizsák. Ha kisebb kirándulást tervezel, vagy csak kutyasétáltatásra indulsz, ebbe a mini tatyóba minden szükséges elfér: jutifalat, kakizsák, játékok kutyusodnak, és persze minden fontosabb "emberi" kellék (pénztárca, iratok, telefon...). 

És ha már pénztárca.. Miért ne lehetne az is teljesen egyedi? Ráadásul miért ne lehetne rajta a kutyád (kutyáid) képe? Mi ezt is megoldottuk! Fekete, sokrekeszes műbőr pénztárcákat készítünk neked, melynek előlapja teljesen testre szabható.  Most bevezető áron szerezhetsz ilyet magadnak. Ne maradj le róla!

Évek óta legnépszerűbb termékünk, az egyedi kutyakendő is megújult! Facebook-os közvéleménykutatásunk eredményeképpen 2 új színt vezettünk be idén: a babarózsaszínt és a babakéket! S-XL méretig kapható, biztosan találsz a te kutyusodra is megfelelőt, hogy igazán csinos legyen!

Tavaly december óta kutyás ékszerekkel is meglepjük vásárlóinkat. Most ismét különleges kutyás ékszereket szerzünk be, kéréseiteket is figyelembe véve. Webáruházunk mellett nézzetek szét Facebook oldalunkon is, ahová folyamatosan töltjük fel az új szerzeményeket, melyek előrendelhetőek. Szintén sokak által kért új termékünk a színes bevásárlószatyor, amelyre kedvenc kutyafajtád sziluettjét nyomjuk. Hidd el, ilyen neked is kell! :)


 

Aktuális akciónk keretében pedig most akár ingyen ki is szállítjuk amit megálmodtál kutyádnak, vagy magadnak!

 


A Bol-Dog.hu-ról röviden:

Termékeink kiváló minőségűek, a szublimációs technikával készült egyedi felületek pedig nem kopnak, napfény hatására sem halványodnak, mosással sem töredeznek be. Kiváló, időtálló ajándék, minden alkalomra, legyen az születésnap, vagy éppen Karácsony! Nézz körül webáruházunkban, és ha nem találsz valamit, írd meg egyedi elképzeléseidet és mi megpróbáljuk a legrövidebb időn belül (akár 1 nap alatt) elkészíteni álmaid ajándéktárgyát!

Küldetésünk: bol-doggá tenni minden kutyát és gazdit  :)

 

 

www.bol-dog.hu

https://www.facebook.com/BolDogKutyasAjandekok/