YourPetBox
YourPetBox YourPetBox YourPetBox YourPetBox

Szeretnéd tudni, hogy mi az, amire a kutyatartók 80% nem figyel?

Szeretnéd tudni, hogy mi az, amire a kutyatartók 80% nem figyel?


Te mivel eteted kedvenced? Milyen minőségű tápokat, eledeleket, kiegészítőket és játékokat vásárolsz számára? Vagy meg sem nézed mit tartalmaz egy-egy eledel? Tudod, hogy a kutyák is lehetnek diabéteszesek és rengeteg más, helytelen táplálásból származó betegség is veszélyezteti őket?

Olyan játékokkal halmozod el, aminek a minősége minősíthetetlen? Bárhol beszerezhető, de nem tartós? Esetleg a kutyára is veszélyes anyagból készül? Vagy nem is tudod, hogy veszélyes, mérgező-e?

Olyan samponnal fürdeted, amiről azt sem tudod mit tartalmaz?

Akkor most szólunk! Gondolkodj! Változtass!


Egy felelős gazdi mindent megtesz kedvence egészségéért, hosszú életéért és azért, hogy minden nap jól érezze magát a bőrében. Mégis rengeteg helyen látni még a "jó lesz az a táp a Hiper-SzuperMarketből". Holott a hipermarketek nem a kutyákat szeretnék kiszolgálni jó minőségű táppal, eledellel, hanem a már megszokott, mindenhol elérhető "minőséget" zúdítják a gazdikra. És valld be, kényelmes a szombati bevásárlás során egy bajjal elintézni a kedvenced havi szükségleteinek beszerzését is.
Akkor most szólunk! Gondolkodj! Változtass! Mi erre egy szuper lehetőséget kínálunk!Lássuk, mire van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát, a nélküled töltött időt is szórakozva, biztonságosan tölthesse:

Szükség van játékra! Mert kell! Mert fontos, mert imádja! Kell neki jutalomfalat, Snack, rágócsont és ehhez hasonló finomságok. Jól jönne néha egy úja nyakörv, egy új pórázzal, egy új sampon ,egy új tál, egy új ruci, némi MINŐSÉGI vitamin /nem a "hiperszupermarketben" kaphatóról beszélek/ vagy bármi más kiegészítő, ami csak eszedbe jut. Hidd el, mi mindenre képesek vagyunk! Erre megoldás a Meglepetés dobozunk, amit bizonyos határig te magad szabhatsz kutyusodra, kedvencedre!
Amit itt látsz a képen csak egy példa! Egy YourPetBox meglepetés doboz tartalmát ragadtuk ki és mutatjuk be nektek. Ez a doboz Large méretű - ára ingyenes szállítással, ingyenes csomagolással 7990 Ft

Az itt látható dobozt a gazdi segítségével állítottuk össze. Megírta nekünk, hogy a kutyusa keveset játszik, de azért szeretne egy új játékot neki. Annál többet eszik, de nagyon figyel a minőségre, nem ad neki akármit / mi sem!/ Jól jönne egy olyan dolog, ami megkönnyíti a vacsi utáni takarítást vagy egy olyan dolog, ami nem engedi, hogy a tálkából kiszórt darabok a földön landoljanak. Szeretnének egy új nyakörvet is, mert a régi már megkopott, de állítható legyen a nagysága. A kutyus kis termetű.

A dobozban találhatott 4 féle jutalomfalatot, snack-et: 1db Les Filous Duck'n Fisch, 1db Profine Lamb, 1db Grand szárított ín  rágócsontot, 1db Havi Fix terméket - Vitakraft Beef Original! snacket. 2 kiegészítőt: 1db 400ml Faithful Freind Sampont, aminek az értéke 1950Ft -de a mi dobozainkhoz ez a készlet erejéig, legkésőbb május 20-ig Ajándékba jár! és egy tál alátétet, csúszásgátló kivitelben. 1db Have fun játékot, 1db Best Choice Dr. Cluders 400g tápot és 1db YourPetBox, állítható méretű nyakörvet bilétatartóval. Ezen kívül a partnereink ajándékához /400ml Faithful Freind sampon/ + Ajándék kedvezményeket és kuponokat, illetve a Csinieb kutyaruha kedvezményes kuponját is!


A doboz ára: 7990Ft > Ennek a doboznak az értéke: 12.130Ft

+ a szállítás és csomagolás díja, ami nálunk ingyenes!   Kedvezmények, kuponok nélkül!


Minden meglepetés dobozunk kifejezetten a Te kedvencedre készül. Ha nem szeretnél a meglepetés dobozba eledelt, akkor nem is kapsz! Ha kedvenced nem szereti a kacsás jutalomfalatokat, akkor sincs baj, kap helyette marhásat, halasat stb. Figyelem! minden doboz más és más, így az abba kerülő termékek is eltérhetnek az itt látható termékektől! Az itt látható doboz már kiküldött Large doboz! 

Mindezt napokon belül teljesítjük egy dobozzal, kedvezményes áron, házhosszállítási díj nélkül /kivéve utánvét/ A dobozba CSAK Prémium, Szuper Prémium, illetve Luxury dobozunknál Holisztikus minőséget is találsz! Olyan termékeket, melyet mi is szívesen adunk kedvencünknek és teszteljük!


Tedd fel magadnak a kérdést: Mire van szüksége még a kutyámnak a hónapban?

Kell neki táp, eledel, illetve némi jutalomfalat, snack - Erre megoldás a mi Eledel boxunk > amibe akár 1 hónapra elegendő mennyiségű eledelt is képesek vagyunk elrejteni, Prémium, Szuper Prémium minőségben. Ami valódi húst tartalmaz és nem állati mellékterméket. Ami nem allergizál, ha a kedvenced allergiás, mert mi figyelünk arra, ha egy kedvenc allergiás.  Ez mindenképp függ az etetési módszeredtől és Természetesen az sem mindegy, hogy mekkora kutyának rendelsz! Egy német-juhász kutya havi szükségleteit biztosan nem tudjuk biztosítani ezzel a dobozzal, de egy kis és 10-15 kg közötti kutyáét elképzelhető!

Ha te kifejezetten 1 márkához vagy hűséges, akkor  is vedd fel velünk a kapcsolatot!Kinek ajánljuk a YourPetBox meglepetés dobozokat?

Akkor érdemes meglepi dobozt vásárolni, ha

- Van kutyád vagy cicád / más kedvencet jelenleg nem tudunk kiszolgálni/

- Felelős gazdi vagy, akinek fontos a kedvence egészsége, minőségi táplálása

- Fontos, hogy tartós, minőségi játékokat szerezz be neki

- Fontos, hogy egy dobozzal még spórolj is

- Nincs időd és kedved sem külön ezért  minőségi áruval foglalkozó, kifejezetten kedvenceknek szóló boltban időt tölteni

- Ha szeretnél örömet  okozni kedvencednek, ezáltal kiegyensúlyozottnak és boldognak látni / hidd el, ez a doboz már egy életstílus és nem akármilyen boldogságot visz el minden kedvenchez/

- Ha a kedvenced szülinapos, mert akkor még extra szülinapi ajándék is jár

- Fontos számodra az egyediség, a kedvencre szabott meglepetés dobozok, praktikus tartalom

- Szívesebben veszel jó minőségű, tartós termékeket, mint azonnal eldobható, semeddig sem tartó dolgokat


Arra tettük fel az életünket, hogy minden gazdi és kedvenc párost 100%-osan kielégítsünk, mindenkinek kellemes meglepetést szerezzünk és minden kedvencet boldognak lássunk! A gazdik visszajelzései alapján ezt maximálisan teljesítjük!


Néhányan azok közül , Akiknek már van  és ismernek minket


                      

                              


„Köszönjük szépen még egyszer ezt a csodás meglepi dobozt. Azóta is nagyon nagy az öröm. Mindenkinek csak ajánlani tudom a dobozkátokat, nagyon szuperek vagytok, gyorsak és nagyon kedvesek. Köszönjük!” Evelin és Maya


„Kedves YourPetBox, Megérkezett időben a doboz. Nagyon szuper! Nagyon nagy sikere volt, legközelebb is rendelünk!” Bettina és Mázli


„Keresem a szavakat.. nagyon nehéz leírni amit érzek! Az áprilisi doboz egyszerűen fantasztikus, minden egyes elemét imádom.. Chloéról már nem is beszélve!... Köszönöm, hogy vagytok és elkészítitek ezeket a csodálatos dobozokat!” Krisztina és Chloé


"Kedves YourPetBox!Köszönjük a dobozt, melyet kaptunk Tőletek! Be kell vallanom, "rosszabbra" számítottam, gondoltam lesz 1-2 dolog, aminek lehet nem tudjuk hasznát venni. DE minden TÖKÉLETES! A játékokat imádja a cicám, az ételekről, nasikról nem is beszélve. Mintha csak a gondolataiban olvastatok volna. Csatoltam néhány fotót (a játékokkal való bolondozásról nem tudtam jókat csinálni, mert homályosak lettek a folytonos szaladgálás, ugrálás, és birkózás mellett :D).Biztos, hogy még visszatérünk hozzátok! Köszönünk még egyszer mindent!!! Üdv, Szabó Annamária és Molly cica


Most még jobban megéri!


Aktuális kedvezményünk itt érhető el: Akciók, KedvezményekKinek nem ajánljuk?


Amikor nem érdemes meglepi dobozt vásárolni...(Szerintünk nem létezik ilyen,de azért leírjuk)

- Ha számodra mindegy, hogy kedvencedet mivel eteted, jó neki az átlag vagy az alatti minőség

- Ha nem érdekes számodra a minőség

- Ha hipermarketben kapható  termékeket keresel és ezt várod a dobozba is, mert nálunk ilyennel biztosan nem találkozol

- Ha szerinted mindegy, hogy egy kedvenc milyen minőségben él

- Ha számodra nem lényeges, hogy a kedvenced a kínai piacról származó játékkal játszik

- Ha szerinted nincs különbség az átlagos, átlag alatti és Prémium termékek között