YourPetBox
YourPetBox YourPetBox YourPetBox YourPetBox

Egy sampon - A kutyád hűséges barátja

Egy sampon - A kutyád hűséges barátja

Ismerd meg a Faithful Friend samponokat, amiket ebben a hónapban, Limitált Ideig a megrendelt dobozaink mellé kap kedvenced ajándékba!

Ma még biztosan jut neked is!

* Az ajándék értéke: 1950 Ft *
A Faithful Friend termékcsalád természetes tápláló kutyasamponok és kondícionálók, melyek natúr összetevőkből készülnek, kellemes az illatuk és kifejezetten a kutyák érzékeny bőrére lettek kifejlesztve. 
Életkortól függetlenül, kölyökkutyák és felnőtt ebek szőrére egyaránt használhatók.


Ismerd meg a kivételes magyarországi forgalmazót! 


Cégünk, a Vesta International Kft, 2007-ben kezdte meg a működését Budapesten. A cég magyar tulajdonban áll és családi vállalkozásként indult.

Fő vonalunk a természetes – vegyszermentes és bio összetevőkből készült – minőségi termékek importálása, és ezek kereskedelmi vonalon történő terjesztése. Ezért is gondoltuk úgy, hogy a Faith in Nature által megvalósított természetes kutyasampon tökéletesen beleillik a cégünk profiljába. A cégen belül is mindenki nagy állatbarát és fontosnak tartjuk, hogy az állatok, kutyák is részesülhessenek a természetes, vegyszerektől mentes ápolószerek jótékony hatásaival.

Szeretném pár mondatban a Gyártót bemutatni, aki lehetővé tette, hogy ez a fantasztikus termék hozzánk is eljusson.

A Faith in Nature angol cég álmodta meg ezt a koncepciót, hogy ha az embereknek fontos és igenis foglalkoznak azzal, hogy milyen összetevőket tartalmazzon egy termék, akkor miért pont a kutyák esetében lenne ez másképpen. Így vált valóra egy elképzelés egy gondolat…

…A FAITHFUL FRIEND TERMÉSZETES kutyaápoló család!


A FaithfulFriend termékek természetes alapanyagokból készültek, nem tartalmaznak mesterséges színezéket és illatanyagot illetve kőolaj származékokat (parabének, szulfátok) sem, melyek irritálhatnák kedvence bőrét.  A termékek pH értéke kifejezetten a kutyák számára lett kifejlesztve. A samponok teljesen lebomlanak a környezetben.

Kutyakozmetikusoktól kapott visszajelzések alapján kölyökkutya fürdetésekor sem tapasztaltak allergén reakciókat.

Kutyakozmetikusok visszajelzései alapján a Faithful Friend termékek puhává, selymessé, lággyá teszik a szőrt.Kellemes, enyhe növényi illatuk. A gazdiktól kapott visszajelzések alapján az illatok nem erősek, és körülbelül 2-3 hétig csökkentik a szagképződést.

A kozmetikusoktól eddig kapott visszajelzések alapján a termékek antisztatikus hatásúak, vagyis nem „száll” tőlük a kutyák szőre.

Minden termék bőrbarát. A teafa erőteljesebb tisztítóhatással bír, mint a többi illat, emiatt ezt kifejezetten koszos kutyusok fürdetéséhez ajánljuk.

A termékeken található nyitott tégely szimbólumban egy 12-es számjegy található, ami azt jelenti, hogy felbontástól számított 12 hónapig biztonsággal használható a termék, a megfelelő tárolási körülmények mellett.


Természetesen mi is próbára tettük ezt a szuper sampont a YourPetBox-nál és nagyon jól "teljesített". Zazu szőre igazán csillogó lett és ami számunkra a legfontosabb, hogy nem allergizált. Ez egy terméknél nagyon fontos, hisz Zazunak érzékeny bőre van. A kamillás sampont teszteltük, aminek meglepően kellemes illata van, míg a kókuszos sampont csak illatoztuk. A kókuszos számunkra kicsit intenzívebb, de ez nem probléma, hisz a kókuszt is imádjuk. 3 napja teszteltük és még most is illatos kutyusunk van!