YourPetBox
YourPetBox YourPetBox YourPetBox YourPetBox

Tudj meg többet a Partnereinkről

Tudj meg többet a Partnereinkről

A YourPetBox előszeretettel támogat olyan partnereket, akik hozzánk hasonlóan minőségi szolgáltatást nyújtanak és terméket kínálnak, szívvel és lélekkel. Ismerd meg ebben a részben 2 kiemelt partnerünket. Az egyik a www.kutyaelsosegely.hu, akik az egyik legrégebbi partnereink, illetve A kutya meg a macska Food & Cafe -t


Kutyaelsősegély - Kis Anna bemutatkozása

Köszönöm, hogy megtiszteltél érdeklődéseddel.

Hozzád hasonlóan én is nagyon szeretem az állatokat. Nagy kutyabarát, egyben kutyagazdi vagyok. Egy, a kutyámat ért kerti balesetet követően, kétségbeesett tehetetlenségem, illetve kedvencem fájdalmas tekintete indította el bennem a tanulási vágyat a kutya elsősegély iránt. Külföldön rátaláltam egy speciális képzésre, amit sikeresen elvégeztem, viszont úgy éreztem, hogy ez számomra nem elég és tovább kutattam. Számos, amerikai és angol állatorvos által írt szakirodalmat olvastam el az elsősegélyt érintő témakörökben, ezenkívül elvégeztem egy állatorvosi asszisztens képzést is. A tanult és olvasott információk adták az alapötletet ahhoz, hogy egy általam és megszámlálhatatlanul sok gazdi által nagyra becsült, sokat tapasztalt állatorvossal, dr. Mező Tiborral együtt dolgozva megírjak egy olyan gyakorlatorientált, egyben felhasználóbarát könyvet, amely segítségével a többi kutyagazdi is pontosan tudja majd, mit kell tennie vészhelyzet esetén.

 

Így jött létre ez az elsősegély-, azaz mancsnyújtó kalauz.

Neked szól, kedves gyakorló és leendő gazditársam, aki szeretnéd biztonságban tudni hűséges barátodat addig is, amíg orvosi segítséghez juttok és ezért hajlandó vagy elolvasni, elsajátítani azokat a hasznos technikákat, amelyek segítségével kutyád fájdalma enyhíthető és bizonyos esetekben akár az élete is megmenthető. Kedvenced legyen azon szerencsések egyike, aki azzal a nyugodt tudattal hajthatja álomra a fejét minden éjjel, hogy akármit is hoz a holnap, te mindig ott leszel - kellő magabiztossággal, illetve tudással a fejedben - és ő mindig, minden helyzetben számíthat rád!A kutyaelsősegély csapata a dobozainkat megvásárló gazdikat a következő meglepetéssel lepte meg


Elérhetőség:

http://www.kutyaelsosegely.huA kutya meg a macska Food&Cafe


Véleményünk szerint egy kávézó akkor jó, ha átérződik rajta a tulajdonosok szemlélete.

A mi szemléletünk (mármint Zsófié és Szilárdé) eléggé különbözik egymástól, és mind a ketten nehezen engedünk a saját álláspontunkból. Mikor azon gondolkoztunk, milyen kávézót hozzunk létre, volt néhány közös pont: ne legyenek tömegtermékek, legyen színvonalas kiszolgálás, inkább a minőséget helyezzük előtérbe, mint a mennyiséget.
És nagyjából ezen a ponton meg is rekedtünk. Zsófi szerint egy jó kávézóban sok a könyv és jó belekucorodni egy fotelba. Szilárd szerint legyenek elegánsak a bútorok és feltétlen kell egy jó nagy tévé, de inkább projektor, ahol egész nap meccseket közvetítünk. Legyenek sötét színek - Zsófi szerint csak a világos színek teszik otthonossá a jó helyet. Aztán abban egyeztünk meg, hogy az a kompromisszum, hogy nincs kompromisszum. Mindketten megvalósítjuk, amit akarunk, de úgy, amilyenek vagyunk: nagyon különbözőek, de mégis egyek.
Aztán kiderült, hogy tulajdonképpen sokkal több a közös pont, mint hittük ( a kínálatot elnézve végül több a közös rész, mint a külön ajánlatok, pedig nem így terveztük).
Az az elejétől fogva alapvetés volt, hogy kutyabarát kávézó leszünk - mi sem megyünk olyan helyre szinte sosem, ahová nem tudjuk magunkkal vinni Djangot.

A nevet is Ők ihlették: Zsebi cica és Django kutya: Django kap néha egy-két pofont a cicától, cserébe ő pedig jól megkergeti, viccből megharapdálja a nyakát, de az idő nagy részében inkább mind a ketten odabújnak mellénk békében a kanapéra.

Az ételeket mi készítjük, amit pedig nem, azokat manufaktúráktól, őstermelőtől vesszük - leginkább olyanoktól, akiket személyesen ismerünk.

Ha Te is szeretnél betérni egy olyan helyre, ahová érkezhetsz kutyával, kisgyerekkel, olvashatsz, vagy éppen nézhetsz sportmérkőzést - gyere, igyál nálunk egy kávét.


Elérhetőség:

9022 Győr, Pálffy u. 3-5.

A Saru közben

http://www.akutyamegamacska.hu