YourPetBox
YourPetBox YourPetBox YourPetBox YourPetBox

Tuti ötletek arra, hogy gazdiként hogyan dobd fel lakásod, akár minden egyes részét!

Tuti ötletek arra, hogy gazdiként hogyan dobd fel lakásod, akár minden egyes részét!

Mond meg őszintén! Te is vágysz egyedi darabokra igaz? Sokat gondolkodsz, hogy a sok feleslegesség vált holmit mire használhatnád fel?  Vagy egyáltalán maga az ötlet hiányzik ahhoz, hogy mivel dobd fel kedvenced lakrészét. Ez a cikk mutat pár ötletet, aztán foghatod a kalapácsot és egyéb eszközöket és neki is láthatsz! 


Többek között olyan bútordarabokon is gondolkodtunk, melyek régről maradhattak meg, talán szüleidtől, nagyszülőktől. Ilyen az utazás során is fontos szerepet betöltő bőrönd. Nagyon szuper, látványos bútordarabok készíthetőek belőle, hisz gyönyörűen a nappalid ékévé válhatnak. Lényegében nem is kell hozzá más, mint egy bőrönd és egy párna. Természetesen mindez tovább gondolható és tovább fejleszthető. Lehet lábat készíteni a fekhelynek, illetve nem csak egyszerű párnával tölthető meg, hisz az erre a célra vásárolt natúr színű párnának, vidám huzatot is varrhatsz. Aztán ha mindez kész, akkor nincs más hátra, mint előre. Jöhetnek a kedvenced játékai és az, aki birtokba veszi ezt a csúcs szuper fekhelyet.

Forrás: www.pinterest.comTovábbra is fekhely a téma és ez is nagyszerű ötlet és elképzelhető, hogy könnyebb a hozzávalókat megszerezni, mint az előző ötlethez. Mint a képen is látjátok, ennek az elképzelésnek az alapja a fa, ezen kívül a fa lécek, akár elkészíthető raklapból is szerintem. Tényleg a te elképzelésed szab határt mindennek. Töltetnek, hogy puha legyen az a fekhely, szintén párnát javasolnék vagy akár szivacsot, ami kicsit pufisabb. Ezen felül akár kedvenced nevét is a fekhelyre fújhatod, ehhez pedig kell egy fújós festék /dekor- és művész boltokban kapható/ illetve egy ügyes kéz, ami pontosan kivágja kedvenced nevét.

Forrás: www.pinterest.com


Igen, az a bizonyos hordó, ami nálam abszolút favorit és biztos vagyok benne, hogyha alkalmam nyílik rá, biztosan kipróbálom és készítek egy ilyet, hisz nagyon menő. Itt valóban egy hordóra lesz szükséged, amit félbevágsz, lecsiszolod, hogy biztosan biztonságos legyen, majd jöhet a kedvenc színed és festéked. A külseje már kész is. Aztán ebben is jöhet a párna, ami adott esetben kerek kell hogy legyen. Ennyi lenne az egész.

 


 Forrás:
www.topdogtips.comÉn a soron következő ötletet inkább kuckónak nevezném, mint fekhelynek. Ez az ötlet inkább kisebb testű kutyusoknál vagy cicáknál használható, hisz a méretek nagymértékben meghatározzák azt, hogy ki fér bele. Tehát ennek az ötletnek az alapja egy régi monitor, amiből megfelelően eltávolítottak minden, oda nem illő dolgot. Aztán nincs is más, mint az, hogy beszerezz ehhez is egy  szuper kis párnát és indulhat is a móka.

Forrás: www.pinterest.comKuckók sorában majdnem az utolsó, de még hátra van ezen kívül egy, ez a szuper, méretes, „énislaknám” kutyaház, amihez ugyan már a férjed szakértelmére lesz szükség és pontos mérésekre, de pont ettől izgalmas. Fedett terasz az elején, belül tágas hely, olyan, mint egy igazi kis otthon.

Forrás: www.pinterest.com
Forrás: www.godownsize.com


Ezt én is elfogadnám, de tényleg. Sokat küzdök vele, hogy Zazu néha a lábam alatt fekszik, ül és én egy idő után akaratlanul is megfeledkezem róla. Ez az ötlet pedig pont arra lenne jó, hogy neki is legyen egy szuper búvóhelye például a konyhában. Ahová befeküdhet, te pedig nyugodtan főzhetsz, süthetsz úgy, hogy a kedvenced is biztonságos helyen van.


Forrás: www.housebeautiful.com


A következő ötlet, szintén a konyhát vette alapul, viszont nem fekhelyről van szó, hanem egy olyan tároló és etető kombinációról, ami valóban iszonyú hasznos, ha minden centire szükség van.

Forrás: www.webzubra.com


Ha már tárolás és helytakarékosság és ugye rend a lelke mindennek, akkor jöjjön egy újabb, számomra megint nagyon ötletes és egyedi, játék tartó kedvencednek. Ehhez már csak ¼ hordóra van szükség, illetve egy kis festékre, illetve csiszolásra, majd egy nagyobb, csiszolt fa lapra,ami a tárolód hátsó része lesz, aztán meg is tölthetjük kedvenceink játékaival.Forrás: www.pinterest.com


Egy újabb remek ötlet arra, hogy hogyan tárolj úgy, hogy minden a helyén legyen és megtaláld, amit keresel. Ugyan ez nem játékokra tárolására alkalmas, de azt gondolom, hogy ez az ötlet is igazán kreatív és mutatós lehet. Pont arra jó, hogy egy sétára indulás alkalmával minden a kezed alatt legyen, mint például a póráz, a nyakörv, kedvenced ruhája és némi jutalomfalat is. Igen, ehhez is kell némi kézügyesség, hisz formát kell vágni, festeni, fúrni és faragni kell, de gondold és álmodd egyszerűbbre, hidd el, akkor is nagyon szuper dolog készülhet belőle.

Forrás: www.pinterest.com


Igen! Pontosan erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy álmodd egyszerűbbre! ugye mennyire szuper így is?Ehhez aztán tényleg nem kell művésznek lenned. Néhány léc, szeg és akasztó és már használható.


Forrás: www.pinterest.com


És igen, a kekszek,snackek tárolása nálunk is probléma volt egy ideig, hisz van, ami nekik nagyon szuper aromájú, nekünk viszont egyáltalán nem tetszik az illata. Erre viszont nagyon jó ötlet, ha akár üveg, akár műanyag üveget vagy dobozkát hasznosítasz. Kaphatóak ehhez hasonló üvegek például az Ikea-ban is például, aztán a többi rajtad múlik, hisz a kreatív ötletek ezeket a tárolókat is feldobhatják!


Bízunk benne, hogy megtetszett néhány ötletünk és szívesen elkészíted, beszerzed valamelyiket! Ha így döntesz, akkor mutasd meg nekünk, hogy hogy sikerült és küld el nekünk Facebook oldalunkon vagy az info@yourpetbox.hu email címre.