Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

A Yourpetbox csomagjainak díját rendezheted:

  • Előre, banki átutalással
  • Utánvéttel
  • Előre bankkártyával a Barionon keresztül biztonságosan

A Yourpetbox csomagjainak szállítását a GLS, az MPL, vagy a Packeta végzi.

Megrendelésed után a fizetési módtól függően tudjuk boxodat küldeni. Banki átutalás esetén a megrendelt Yourpetbox ellenértékének számlánkra érkezése után általában 2 – 7 munkanapos határidővel vállaljuk boxod futárnak való átadását. Miután a futárnak boxodat átadtuk a erről minden esetben e-mailben értesítünk, amely tartalmazza a várható szállítási napot is, így csomagod érkezésével is tudsz kalkulálni.

GLS esetén:

 A futárszolgálat általában a felvétel utáni napon megkísérli a kiszállítást. Javasoljuk, hogy olyan címre kérd a megrendelt Yourpetboxot, ahol napközben is elérhető egy olyan személy, aki akár helyetted is át tudja venni a meglepetés dobozt, így elkerülhetőek a későbbi kellemetlenségek. Figyelmeztetünk, hogy a futárszolgálat csak a szállítás várható napját jelöli meg, annak pontos idejét sajnos nem tudja. A futár számára telefonszámodat minden esetben kiadjuk, így biztos lehetsz benne, hogy a megrendelt boxodat biztonsággal megkapod.
Utánvétes fizetés esetén a csomagot általában 2-7 munkanapos határidővel adjuk át a futárszolgálatnak, erről is minden esetben e-mailben értesítünk.

MPL esetén: 

  • Te döntesz a kézbesítés helyszínéről. A PostaPontra való és Csomagautomatás kézbesítése előnye, hogy a szokásos napi útvonaladba illesztheted és akár egy tankolással, bevásárlással egyidejűleg is intézheted a csomagátvételt.
  • PostaPontra való kézbesítés esetén elektronikus értesítést (e-mailt vagy sms-t) kapsz a csomag érkezéséről. 
  • A Csomagautomaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Az átvétel egyszerű és gyors, nincs sorban állás, csak néhány gombnyomás. Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell munkahelyre, vagy otthonra rendelni, 20 kg-ig bármilyen súlyú csomag átvehető.

Packetával:

A Packeta egy profi csomagküldő hálózat, mely Közép-Európában több ezer, míg Magyarországon több száz átvevőhellyel rendelkezik, melyekre gyorsan és olcsón kiszállíttathatod a megrendelt árut. Webáruházunkban választhatod szállítási módnak a Packeta-t is. Az átvevőhelyek listáját itt tudod megnézni: https://www.packeta.hu/atvevohelyek

A Packeta működése az átvevőhelyek kiterjedt hálózatán alapul. Az átvevőhelyek minden esetben helyi üzletek, boltok - például a legközelebbi benzinkút, számítógépüzlet vagy műszaki bolt, kozmetikai szalon, papírbolt, horgászbolt, élelmiszerüzlet stb... Ennek a rendszernek köszönhetően nem kell otthon várnod, hogy mikor hív a futár. Kérd a csomagodat a hozzád legközelebb eső Packeta átvevőhelyre, ahol a kiszállított csomag 7 napig megvár. Ha nem tudod ezen időszak alatt felvenni a csomagot, az interneten 21 napig ingyenesen meghosszabbíthatod a tárolást.

Természetesen a Packeta házhozszállítási szolgáltatást is kínál.

Mik a Packeta előnyei?

-        Egyszerű csomag-nyomkövetés

-        Egy jelszóval átvehető a csomag

-        Kibontható és ellenőrizhető a csomag átvételkor

-        Akár 21 napig is megőrzésre kerül a csomag az átvevőhelyen

-        Kedvező ár

Hogyan működik a Packeta?

1) A szállítási módnál válaszd a Packeta-t.

2) Ha átadjuk a csomagodat a Packeta-nak értesítést küldünk neked.

3) Amit megérkezik az átvevőhelyre a csomagod a Packeta SMS-ben és eMail-ben is értesít téged.

4) Az SMS-ben és az eMail-ben is küldenek neked egy egyedi jelszót. Ezt kell bemondanod az átvevőhelyen.

5) Máris nálad a csomag - boldogság! :-) 

A csomag felvételével mást is megbízhatsz, mivel az átvételi jogot a jelszóval kell igazolni. A Packeta használatához nincs szükség személyigazolványra vagy egyéb igazolásra.

Ha 7 napon belül nem tudod felvenni az árut, egy válasz SMS-ben vagy a csomagkövetőn keresztül 21 napra meghosszabbíthatod a tárolási időt.

Hol ellenőrizhetem, hogy hol van a csomagom?

A Packeta modern csomagkövetési szolgáltatásnak köszönhetően egyszerűen megtudhatod, hogy csomagod éppen hol van és mikor érkezik meg.

Egyszerűen csak add meg a csomagszámot az alábbi linken, ami egy Z betűvel kezdődő, kilencjegyű számsor: https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search (kiküldtük neked eMail-ben)

Ha van kérdésem a csomagommal kapcsolatban kit kereshetek?

Hívd a Packeta ügyfélszolgálatát, mely elérhetőségeit itt találod meg: https://www.packeta.hu/kapcsolat Esetleg vedd fel velük a kapcsolatot a weboldalukon és a Facebook oldalukon található Packetabot (chatbot) segítségével.

Természetesen azon igyekszünk, hogy a megrendelt boxok mihamarabb a kis kedvencednél legyen, így lehetőségeinkhez mérten, mihamarabb átadjuk a szállítócégnek. Felhívjuk figyelmedet, hogy hétvégén és hivatalos munkaszüneti illetve ünnepnapokon nem szállítunk!